HTML

Kisgazdák XVIII.kerületi szervezete

Kisgazdák XVIII.kerületi szervezete

Friss topikok

Feljelentés a kerületi bordélyház ügyében

2009.10.13. 13:13 Kisgazda

Ma délelőtt Lévai István Zoltán és Ughy Attila, kerületünk fideszes önkormányzati képviselői büntetőfeljelentést tettek ismeretlen tettes ellen a XVIII.Kerületi Rendőrkapitányságon a Hír TV tegnapi Célpont című műsorában leleplezett kerületi bordélyház ügyében.

A képviselők bejelentése szerint a 2009.10.09-én 21:30-tól a Hír TV Célpont című műsorában bemutatott felvételek alapján megalapozott a gyanú, hogy a Budapest XVIII. kerület Thököly utca 5. szám alatti önkormányzati tulajdonban lévő Bodnársport Kft. által üzemeltetett ifjúsági szállóban üzletszerű kéjelgés elősegítése valósult meg. A feljelentéshez a Hír Tv felvételét DVD formátumban csatolták, amely a helyszínen készült rejtett kamerás felvételeket is tartalmazza.

A feljelentés megtétele utáni sajtótájékoztatón Ughy Attila elmondta, hogy a XVIII. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő és a XVIII. kerületi önkormányzat által anyagilag támogatott Bodnársport Kft. által üzemeltetett Szac Sportszállóban bordélyház működik és üzletszerű kéjelgés elősegítése zajlik.

- Ebben a kérdéskörben tettük meg a büntetőfeljelentést és nagyon szomorúnak tartjuk, hogy Mester László, kerületünk polgármestere mind a mai napig lapít az ügyben. A közelmúltban szemérmetlen módon még a testvérvárosból érkezett vendégeket, diákcsoportokat és gyermekeket is ebben a sportszállóban szállásolta el, ahol egyébként más időszakban kéjtanya működik - tette hozzá az képviselő.

Lévai István Zoltán pedig elmondta, hogy a történteket a kerületre és az önkormányzatra nézve egyaránt szégyenletesnek tartja, ezért elengedhetetlenül fontos az ügy hivatalos úton történő kivizsgálása.
- Mi, mint a kerületi Fidesz frakciója a jövő héten határozott lépéseket fogunk tenni annak érdekében, hogy a jelenlegi állapot megszűnjön és a szálló üzemeltetése megnyugtatóan rendeződjön, illetve hogy a helyzet kialakulásáért felelős személyeket vonják felelősségre - fejezte be a képviselő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazdak18ker.blog.hu/api/trackback/id/tr1001514462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása