HTML

Kisgazdák XVIII.kerületi szervezete

Kisgazdák XVIII.kerületi szervezete

Friss topikok

Jótékonysági kiárusítás a kéjtanya berendezéseiből?

2009.10.30. 23:18 Kisgazda

Birtokunkba került dokumentumok szerint a Szac Sporthotel új üzemeltetője, a Bókay Kert Kht. bútor- és eszközkiárusításra invitálja a rászoruló embereket, családokat. Elképesztő belegondolni is, hogy “jószívvel” kínálják az egykor kéjelgésre használt bútorokat a rászoruló, esetleg többgyermekes családoknak is...
 
A bútor- és eszközkiárusításra november 6-án 10 és 18 óra között kerül majd sor a volt Szac Sporthotelban vagy új nevén a Bókay Sport- és Ifjúsági Szállóban. A használt berendezések (egyszemélyes ágyak, franciaágyak, kisszekrények, éjjeli szekrények stb.) 500-1000 forintos áron megvásárolhatók. A jótékonysági céllal megszervezett kiárusításból befolyt összeget a téli időszakban a rászoruló hajléktalanok étkeztetésére kívánják fordítani.
 
Az üzemeltetést megkapott Bókay Kert Kht. szemszögéből a történtek után érthető az “imázsváltási” szándék, de azért mégiscsak nonszensz, hogy a rászoruló családok anyagi helyzetét kihasználva “jótékonysági” jeligével ellátva “kéjbútorok” vásárlására ösztönöznek családokat.
 
 

A jótékonykodásba burkolózott kiárusítás valódi célja valószínűleg az, hogy hivatkozási alapot adjon az “ez már nem az a hotel” szlogen használatára és ilyen módon a szálló máris új arculatot kaphat a “régi szép emlékektől” való megtisztítás után. Ám ha a kiárusított bútorok, berendezések helyére újak is kerülnek, a múltat, amiről a falak mesélni tudnának, nem törölheti ki semmilyen jótékonyságnak álcázott árverés...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazdak18ker.blog.hu/api/trackback/id/tr251514463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása